Commissie

Praeses & PR Intern: Floris Sonneveld

 

“Hallo, ik ben Floris Sonneveld en ik studeer Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. Toen ik in Utrecht ging studeren ben ik lid geworden van de VGSU. Dit is me enorm goed bevallen. Je maakt gelijk deel uit van een enthousiaste groep christelijke studenten, waarmee je ontzettende leuke dingen doet en bijzondere vriendschappen opbouwt. Ik heb er geen moment spijt van gehad, bij studeren hoort voor mij echt een studentenvereniging. Dus kom gezellig langs en geniet zelf van wat de VGSU te bieden heeft!”

 

 

Fiscus: Bram Kraaieveld

 

“Hoi, mijn naam is Bram. Ik heb zojuist mijn eerste jaar Sociale Geografie en Planologie afgerond aan de Universiteit Utrecht en ben sinds ik begon met studeren lid van de VGSU. Voordat ik aan mijn eigen UIT begon wilde ik al bij een vereniging, om te voorkomen dat ik mijn studentendagen alleen zou slijten op de Uithof. Achteraf bleek de VGSU voor mij meer dan een juiste beslissing! De vereniging heeft mij namelijk veel houvast gegeven bij mijn eerste jaar in Utrecht. Je bouwt niet alleen waardevolle vriendschappen op, maar je kunt ook terecht met geloofsvragen of voor hulp bij je studie. Niet onbelangrijk is natuurlijk dat we bij de VGSU zeer actief zijn en van een goed feestje houden. Ik hoop dan ook dat ik je volgend jaar op onze vereniging terug mag zien!”

 

PR Extern: Michiel van Veluwen

 

“Hee, mijn naam is Michiel, ik studeer Economics and Business Economics aan de Universiteit Utrecht en ben sinds 2014 met veel plezier lid bij de VGSU. Een van de grootste pluspunten van de VGSU vind ik de kleinschaligheid, de VGSU kent ongeveer 100 leden. Ik heb daardoor snel aansluiting gevonden bij de vereniging en ervaar dan ook echt dat de VGSU mijn studentenleven verrijkt. Verder is de vereniging een plaats om je vormen op academisch en persoonlijk gebied en natuurlijk om wekelijks te borrelen in onze sociëteit! Ik wens je heel veel plezier tijdens de UIT en hopelijk zien we je tijdens een van onze programmapunten!”

 

 

Je kunt ons bereiken op: uitcie@vgsu.nl